Bedankt, het formulier is succesvol verzonden.
ONS VERHAAL >

HOLCIM COASTAL

Holcim loopt voorop in de bouwindustrie met een sterke focus op weg- en waterbouw, en produceert en levert een breed scala aan bouwmaterialen, variërend van prefab betonelementen tot waterbouwsteen. Wij leggen het fundament van morgen, zodat we samen met u de infrastructurele uitdagingen van de komende 100 jaar aankunnen.

 

Onze missie is om veiligheid en veerkracht te bieden op de grens tussen land en water, en gezien te worden als de toonaangevende leverancier van duurzame en hoogwaardige beton- en steenoplossingen voor kusten en waterwegen.

 

Wij zijn uw vertrouwde partner voor uw kust-, haven- en waterbouwprojecten en helpen u graag bij het vinden van de beste bouwoplossingen. Onze infrastructuurexperts, die werkzaam zijn over de hele wereld, staan klaar om u te assisteren.

EEN BETROUWBARE, WERELDWIJDE PARTNER VOOR KUST- EN OEVERWERKEN

ONZE VISIE >

SLIMMER

Om een slimmere wereld vorm te geven omarmen we nieuwe innovatie’s en digitalisering mogelijkheden. Zo zijn we hard op weg met nieuwe technologieën.

GROENER

Wij geven vorm aan een groenere wereld en lopen voorop met onze CO² arme en circulaire bouwmaterialen. We zijn hard op weg om een co² arme onderneming te worden wereldwijd.

LEEFBAAR

Wij geven vorm aan een wereld die leefbaar is voor iedereen. Holcim is betrokken bij honderden gedurfde innovaties tot de meest uitdagende bouwprojecten over de hele wereld.

HOLCIM GROUP

Holcim Coastal is onderdeel van de Holcim Groep. Wij zijn actief in meer dan 80 landen wereldwijd en marktleider op het gebied van bouwmaterialen. In totaal heeft Holcim 72.000 werknemers wereldwijd verspreid over 2.300 fabrieken. Elke dag werken er meer dan 300 onderzoekers om voorop te lopen op het gebied van innovatie en duurzaamheid. Samen is Holcim goed voor een omzet van 25 miljard euro op jaarbasis.

HOLCIM COASTAL

LEES MEER >
HOLCIM BOUW & INFRA

LEES MEER >